Slip let om ved græsslåning med en god plæneklipper

26 november 2020 Astrid Pedersen

Som husejer med egen have kender du sikkert alt til den trælse tjans med græsslåning hver eneste sommer. Og er din plæneklipper stået af bør du snarest muligt skaffe dig en ny én af slagsen.

Let græsslåningen med en moderne plæneklipper

Det er faktisk slet ikke så slemt at slå græs flere gange om ugen hvis du blot har den rette plæneklipper til hjælp. En motoriseret plæneklipper klarer det meste af arbejdet – du skal blot lede den, og måske give den et hjælpende skub hvis der er bakker i din græsplæne.

Du kan vælge imellem en plæneklipper med eldrevet eller med benzindrevet motor. De eldrevne modeller er efterhånden langt fremme i skoene, og kan faktisk klare en hel del. Men er din have større end gennemsnittet skal der efter al sandsynlighed en noget kraftigere benzindrevet plæneklipper til at løse opgaven.

Vælg en robotplæneklipper hvis du helt vil slippe for at slå græs

Hvis du egentlig helst er fri for at slå græsset, men stadig ønsker en smuk og snorlige plæne med græs i den rette højde, er en robotplæneklipper måske noget for dig.

En robotplæneklipper kan måske virke som dovenskabens triumf – men det er der ikke nødvendigvis noget galt i. Når du lader en robotplæneklipper varetage arbejdet med klipning af plænen får du selv frigivet ekstra tid til mere spændende og inspirerende opgaver og projekter – eller måske bare til at slappe af i skyggen. Her kan du så nyde duften af nyslået græs samt synet af din robotplæneklipper som klarer det sure arbejde for dig.

Du kan også lade din robotplæneklipper slå græs mens du ikke er hjemme. En robotplæneklipper anno 2020 kan nemlig fjernstyres ved hjælp af en smart app til smartphone eller tablet. På den måde kan du komme hjem til en flot plæne uden at skulle trækkes med en robotplæneklipper som kører rundt.

Find den rette plæneklipper på husblog.dk

Flere nyheder