Skru op for erotikken med en strapon

05 februar 2018 Astrid Pedersen
Skru op for erotikken med en strapon

Er du og din partner glade for sex, og søger I at udvide jeres erotiske repertoire med flere forskellige varianter, er det en oplagt idé at benytte jer af en eller flere af de forskellige typer morsomt, frækt og vovet sexlegetøj, som findes på markedet. Og skal det være ekstra frækt, kan I jo prøve med en leg, hvor rollerne byttes om, og kvinden ved hjælp af en sådan strapon får lov at penetrere manden – eller måske endda en anden kvinde. Det er super sexet og ekstremt kinky uden at blive perverteret.

Hvad er en strapon?

En strapon består af to dele: Et bælte, som kvinden ifører sig, hvorpå der foran er monteret en såkaldt O-ring. I denne O-ring fastgøres en dildo, som kvinden så kan bruge til at penetrere med, ganske som en naturlig, erigeret penis. På den måde kan man fastgøre forskellige typer dildo afhængig af lyst, temperament og præference. De fleste strapons, du finder i velassorterede online sexshops, er for bæltets vedkommende udført i kvalitetsmaterialer så som stof eller læder, og selve dildo-delen er fremstillet i naturtro og hudvenlige materialer.

Find den rette strapon til jeres erotiske leg online

Hvis din nysgerrighed og lyst pirres ved tanken om en strapon, kan det måske godt virke lidt grænseoverskridende at skulle ned i den nærmeste sexshop og udvælge den rigtige model. Derfor er det en kæmpe fordel, at du i en online sexshop kan shoppe strapons og andre erotiske hjælpemidler – helt anonymt, og i fuld diskretion – hjemme fra din egen dagligstue. Hos belugi.dk finder du Nordens største udvalg af sexlegetøj og erotiske hjælpemidler – til særdeles konkurrencedygtige priser. Her kan du nemt finde en strapon, som passer til dine – og din partners – ønsker og behov.

Når du køber strapons og andet sexlegetøj hos belugi.dk, får du diskret leveringtil døren inden for få hverdage.

Flere nyheder