Progressive Blackjack kan give dig jackpotpuljen

05 november 2018 Tina Høy
Progressive Blackjack kan give dig jackpotpuljen

Hvis du har spillet Classic Blackjack et stykke tid, kan det være, du vil udforske andre muligheder. På mobilplay.dk kan du læse om Progressive Blackjack, der har en progressiv jackpotpulje, du har mulighed for at vinde. 

Hvis du kan spille almindelig Blackjack, kan du også spille Progressive Blackjack. I Progressive Blackjack skal du også ramme 21. Det vil sige, at du enten skal have 21, som er blackjack, eller have et højere antal point end dealeren. Reglerne for selve spillet er helt de samme. Forskellen er bare, at der er i Progressive Blackjack er en progressiv jackpotpulje. Progressiv betyder stigende, og puljen vokser sig større og større, indtil der er en, der vinder den. Man kan jo drømme om at vinde hele jackpotten, men det er sjældent, det sker. Derimod har du gode muligheder for at vinde en del af jackpotten.

Allerede når du får dine kort, skal du være indstillet på at spille på jackpotten, da man ikke kan komme med undervejs. Progressive Blackjack bliver typisk spillet med otte sæt spillekort. Det gør, at der mulighed for at få flere esser i samme kulør. For at vinde hele jackpotten skal du være så heldig at have fire esser i samme kulør. Har du fire esser i forskellige kulører, vinder du “kun” 2000 dollars, som er 13.68,80 kr., men det er vel også værd at spille efter.

Der er dog også penge at vinde for bare at have et enkelt es. Ét es giver dig 3 dollars fra den progressive jackpotpulje, mens to esser giver henholdsvis 15 og 50 dollars, alt efter om de er samme kulør eller ej, mens tre esser i forskellige kulører giver 200 dollars, og tre esser i samme kulør giver 1000 dollars.

Fire esser i samme kulør:     Du vinder hele jackpotten
Fire esser i forskellig kulør:  2000 dollars
Et es:                                 3 dollars
To esser i forskellig kulør:    15
To esser i samme kulør:       50 dollars
Tre esser i forskellig kulør:   200 dollars
Tre esser i samme kulør:     1000 dollars 

 

 

 

 

Flere nyheder