Modulpostkasser er svaret på dine problemer!

18 januar 2021 Anne-Mette Hansen

Selvom en smuk og traditionel postkasse er manges drøm, er der ikke plads til den, hvis du bor i lejlighed, kollegie eller rækkehus. Det skal både være praktisk for beboerne samt postbuddet at hente og aflevere post. Desuden skal løsningen også være pladsbesparende og prisfornuftigt. Så ejerforeningen eller ejeren af bygningen ikke skal bruge en formue på nye postkasser. 

Har du hørt om modul postkasser? Det er den bedste løsning, når det drejer sig om at have mange postkasser på ét sted. Læs meget mere om den i denne artikel.

Hvad er modul postkasser? 

Modul postkasser en en sammensætning af flere postrum i én løsning. Det kan også være et enkelt postrum, der er bygget ind i væggen til smart placering udenfor lejligheden eller rækkehuset.

Modulløsningen med postrum kommer ofte med op til seks rum i et modul. Du kan naturligvis kombinere flere moduler i forlængelse. De kan alle samles på et eller flere steder i din bygning. F.eks. i opgangen, uden for bygningen eller på hver etage i bygningen. 

Modulerne kan hænges på væggen, bygges ind i væggen udefra eller monteres på et stativ udendørs.

En prisfornuftig og kompakt løsning

Det skal ikke koste en formue at sætte postkasser op ved nybyggede lejligheder, kollegier eller rækkehuse. En prisfornuftig løsning er postkassemodulet. De fleste har ikke noget i mod at gå lidt for at hente deres post, og det giver anledning til at hænge moduler med flere postrum op på ét sted. 

Den smarte og kompakte løsning gør det også langt lettere for postbuddet at aflevere post til hele opgangen eller bygningen. 

Praktisk i hverdagen

Selvom rummene i en modulløsning er mindre end en typisk postkasse, betyder det ikke så meget. De fleste tjekker deres post ofte, og mange får slet ikke særlig meget fysisk post i dag, da mange breve sendes digitalt. 

Flere nyheder