Løs krydsord online

21 oktober 2018 Troels Nielsen
Løs krydsord online

Er du en mester i at gætte ord?

Elsker du at sidde og gætte krydsord – det som man også kalder for kryds og tværs? Så ved du, at det kan blive en ren sport at finde de rigtige ord. Man kan forsvinde helt fra tid og sted, når det gælder om at gætte et svært ord, eller det ord du lige mangler for at afslutte en krydsord. 

Måske har du endda altid et krydsordblad med i tasken, som du lige kan tage frem, hvis der skulle opstå et ledigt øjeblik. Så er du en rigtig ordentusiast og har måske også hele tiden ord kørende i baghovedet. For sådan en krydsord kan faktisk være lidt af en udfordring, som kan kræve mange timers effektiv tankevirksomhed.

Har du overvejet at løse krydsord online?

Det har altid været muligt at gå ned i kiosken og købe et krydsordsblad. Det er bare ved at være lidt forældet. Desværre måske, for det er da meget hyggeligt. Men der er bare mange fordel ved at gå væk fra papirudgaven og træde ind i den digitale verden, når det gælder krydsord.

For det første, så behøver du ikke altid have et blad med dig, og du behøver heller ikke huske en blyant eller kuglepen. For det andet, så er det heller ikke nødvendigt med et stabilt underlag til at skrive på. 

Og for det tredje (og måske vigtigste) så kan du faktisk spille helt gratis online. Der findes flere sider, hvor du kan dyrke din passion uden at skulle betale for det, som du skal når du køber krydsordsblade. Nogle sider tilbyder flere forskellige gratis krydsord, mens andre sider måske har én ny opgave om dagen eller om ugen.

Hvis du virkeligt kan få løst mange krydsord, så benytter du bare flere forskellige onlinesider. 

Glæd dig til at lege med ordene online.

 

Flere nyheder