Lad din psykolog på Frederiksberg hjælpe dig gennem krisen

05 januar 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Alle mennesker oplever fra tid til anden at livet ør ondt i en kortere eller længere periode. Mange har evnen til at hive sig selv op ved håret og komme videre, mens andre har et solidt netværk af empatiske og forstående relationer som kan hjælpe dem helskindet ud på den anden side af sorg, stress eller depression.

Men det er ikke alle der er lige heldige. Og hvis du kæmper for at komme videre er det oplagt at få hjælp hos en psykolog.

Få hjælp til at komme igennem en personlig krise hos en psykolog

Måske går du og slås med problemstillinger som du har svært ved at dele med andre. Det kan være fordi de er relateret til et tabu belagt emne, eller fordi det handler om personlige følelser som du har vaskeligt ved at dele.

image

De fleste mennesker oplever en eller flere kriser i løbet af deres liv, af personlig eller eksistentiel art. En sådan krise kan være resultat af eksempelvis sygdom eller stress som kan tvinge én til at tage sit liv op til revision. Triggeren kan også være en livsbegivenhed som for eksempel et dødsfald i den nære familie eller en grim skilsmisse som kan føre til tvivl om egen identitet og berettigelse.

Det er en rigtig god idé at tale med nogen om disse ting. Og hvis du ikke føler at du kan åbne op over for familie eller venner vil en god psykolog altid være der for dig.

Hvor kan jeg finde en dygtig og erfaren autoriseret psykolog på Frederiksberg?

Er d bosat i København eller på Frederiksberg kan du med fordel vælge autoriseret psykolog Niels Hellevad Jensen som din psykolog. Hos Niels Hellevad Jensen er du garanteret en top professionel psykolog behandling. Klik ind og book tid til en indledende konsultation på psykologhuseticity.dk.

Flere Nyheder