Hvilken dør mangler du fra Swedoor?

29 september 2020 Anders Lundtang Hansen

Det er jo nok de færreste mennesker, der ligefrem samler på døre, selvom de da nok skal eksistere, da man kan samle på alt.

Men en samling af døre finder man nok mest på genbrugspladser, kræmmermarkeder og lossepladser, hvor man så måske kan være heldig at erhverve sig en dør, som man lige står og mangler.

Men hvorfor dog købe en brugt dør, når man kan få en splinterny en og så fra selveste Swedoor, så du ender med at have en Swedoor dør?

Det vil nok sætte ringe i vandet i din omgangskreds og ikke mindst dem, der kan se dine døre fra Swedoor, så du kan fortælle dem om, hvorfor du værdsætter at handle døre hos dem.

De klarer dine dørønsker, om det så er til en dør indenfor, eller du skal bruge en dør til udendørsbrug – og så har de også meget godt tilbehør.

Få det hele samlet hos Swedoor

Der findes nogle, der forhandler Swedoor og deres remedier, hvorfor vi vil foreslå dig, at det er dem, som du kigger efter, når du skal handle døre.

For på den måde får du en samlet løsning, så du ikke skal hen at handle dør et sted, hængsler et andet og en karm et helt tredje – når du handler det rette sted, som forhandler alt eller det meste med Swedoor, så er du sikret på en samlet løsning.

Så ved du også, at alle tingene vil kunne passe sammen, da de er konstrueret af samme firma med samme tarv for finesse og sammenhængskraft.

Dernæst er det jo bare med at sætte den eller de dør(e), som du har erhvervet hos Swedoor, og det er da muligt at gøre selv, men ellers kan det måske være smart, hvis man lader en håndværker om at gøre det.

Man vil jo gerne have, at ens dør tager sig skarpt ud, så man må hellere lade de professionelle om det.

Flere nyheder