Har sexlegetøj udløbsdatoer?

07 december 2019 Anders Lundtang Hansen
Har sexlegetøj udløbsdatoer?

Det er jo værd at spørge om, hvorvidt noget sexlegetøj holder op med at fungere efter den agtede hensigt, når der er gået en rum tid.

Selvfølgelig holder de fleste ting op med at virke med tiden, både bliver de bliver brugt, overbrugt eller bare forsømte, og nogle ting kan gå i stykker; man kan have fået en model, der ikke virkede med videre, hvorfor man søger en erstatning i form af en tilsvarende model, en andet eller nogle penge retur.

Men kan man tale om en udløbsdato på samme måde, som når man taler om, at nogle fødevarer skal bruges før en bestemt dato, hvorefter det ikke kan holde sig, eller at det simpelthen er bedst til brug før en bestemt dato?

Hvis din dildo er en agurk, så er det direkte korrekt, men hvis du nu har købt noget sexlegetøj hos Purepleasure.dk, så kan det jo være, der er forskellige afgrænsninger for, hvor længe det forskellige kan holde.

Nogle ting af sexlegetøj indeholder måske nogle naturlige mineraler, som med tiden kan miste deres effekt, eller også er der ligefrem tale om glidecremen eller den sæddræbende creme, som er blevet for gammel.

Men angående selve sexlegetøjet handler det jo nok om, hvorvidt du køber den billigste model fra en fjern butik i udlandet, eller du køber et eftertjekket, godkendt stykke sexlegetøj fra blandt andet den nævnte danske forhandler.

Her får man valuta for pengene, når man ligger dem hos en autoriseret forhandler.

Er man i tvivl om, hvor længe det udvalgte sexlegetøj kan holde sig, så kan man jo spørge nede hos forhandleren eller stille spørgsmål til dem over nettet, hvor længe garantien holder, og hvor længe andre kunder har oplevet, at deres indkøbte, tilsvarende af produktet holdt.

Men ikke to stykke er som regel ens, så medmindre der er tale om fødevarer, så er det nok med at prøve sig frem.

Flere nyheder