Gør din tandlæge en god tjeneste på den her måde

29 oktober 2019 Anders Lundtang Hansen
Gør din tandlæge en god tjeneste på den her måde

Selvfølgelig har du betalt for, at din tandlæge i århus skal hjælpe dig, hvis det er her, hvor du har fast tandlæge – også selvom det koster at have tandlæge alle andre steder i landet.

Det vil sige, det koster ikke noget at have en tandlæge, men de ydelser, som man skal have lavet fra de store til rutinetjek, de vil koste et bestemt beløb.
Er du så medlem af en forening, har en forsikring eller lignende, så kan der være lidt støtte at hente her, men som udgangspunkt skal man altid lægge lidt selv – som minimum.

Dette betyder dog ikke, at man ikke kan gøre det til en god oplevelse for begge parter at have dig som kunde, hvilket jo kun kommer dig til gode i sidste ende.

Vi smiler jo også til kassedamen det sted, hvor vi handler, selvom vi betaler for det. Vi har jo brug for de varer, som vi er glade for at få. Det samme skal jo gælde ved tandlægen.

Nu kan man ofte få en tid hos tandlægen på mange tidspunkter af døgnet, og mange af os må lige løbe fra arbejde eller møde senere, hvis de skal til tandlæge.

Arbejder du så i en beskidt branche, så tag lige noget pænt tøj på. Kan du nå det, så tag et hurtigt bag samt parfume eller deodorant på, inden du møder ind til tandlægen, da I jo skal være tæt på hinanden.

Godt nok har tandlægen maske på samt assistenten, men tænk, hvis vedkommende ubevidst værger sig ved at undersøge dig grundigt nok, fordi du lugter, decideret stinker.

På samme måde bør man lige børste tænder, inden man møder op, specielt hvis man lige har spist.

Selv på en tom mave efter en lang nats søvn, så kan man lugte fra ånden, fordi der ikke er noget mad i maven at fordøje, så fordøjelsessystemet sender lugte op.

Hér skal man også huske at børste tænder, inden man møder op.

Flere nyheder