Find en kompetent partner til losning og lastning

25 januar 2020 Silje Hansen
Find en kompetent partner til losning og lastning

Der bliver i dag fragtet gods på tvært af lande og kontinenter. Det er alt fra containerskibe til mindre gods der bliver fragtet med skibe fra havn til havn. I Danmark har vi stor import af forskelligt gods i de danske havne. Ligesom der rundt omkring i verden er lande, der lever på store dele af deres eksport af madvarer, råvarer eller andre produkter der skal fragtes til Europa eller USA. Grunden til at vi ser flere skibe transportere gods er fordi det er en af de mest effektive og prisbillige løsninger vi har på markedet i dag.

Der bliver også fløjet gods, men der er en naturlig mindre begrænsning end nogle af de fragtskibe der kan læsse mange flere containere ombord. Så selvom det er en langsommere transporttid vi har gennem skibe, så er det langt mere effektivt, da man kan have meget mere ombord end man kan med fly og lastbil. Det er dermed vigtigt at man har en aftale med en virksomhed, der kan tilbyde at tage imod disse fragtskibe. Alt efter hvad det er for et skib og det gods du har ombord er det en fordel at vælge en havn som kan tage imod disse. Her bør du også overveje om det en virksomhed, der kan tage imod sværgods.

Vælg den rette virksomhed til losning og lastning

Når du skal have hjælp til losning og lastning af gods til dine fragtskibe anbefaler vi at undersøge markedet. Først og fremmest er det vigtigt at overveje logistikken i forhold til, hvor virksomheden holder til. Dermed kan du læsse og laste dit gods efter aftale med den virksomhed du har en aftale med at sælge produkterne til.

Vi har gjort os lidt research og fundet frem til en kompetent og pålidelig virksomhed, der tilbyder losning og lastning i Hirtshals. Hos Hirtshals Stevedore kan du få hjælp til at løse mange forskellige opgaver til en fair pris. 

Flere nyheder