Find dit lokale malerfirma i Hvalsø

15 december 2019 Astrid Pedersen
Find dit lokale malerfirma i Hvalsø

Er der efterhånden gået et par år siden sidst din bolig med rette kunne kalde sig for ”nymalet”? Måske er væggene begyndt at falme og fremstå snuskede med tiden i takt med at fedt fra madlavning og partikler fra røg har sat sig i overfladen, samtidig med at solens lys har bleget væggene i nærheden af vinduet. Eller også er du bare blevet træt af de gamle farver, og ønsker at der skal ske noget nyt.

Hvis du for eksempel har besluttet dig for at skifte indretnings stil, og derfor skal bruge et helt nyt møblement, er det slet ikke sikkert, at den nuværende farve på dine vægge passer til det nye decor. Og så skal du i gang med at svinge malerrulle, pensel og spand.

Lad en faglært maler forestå maler opgaverne

Der er selvfølgelig intet i vejen for, at du selv påtager dig opgaven med malerarbejde. Du skal bare være klar over, at der på ingen måde er tale om en gratis omgang – uanset hvor stor en gør det selv mand, du er.

En maler opgave kræver som regel, at man sætter mange dage af til den. Hvis du blot skal smøre maling på væggene, skal du regne med mindst en halv dag per gennemsnitligt rum, idet det er de færreste typer maling, som kan påføres i eet lag og stadig dække på tilfredsstillende vis.

Du skal dertil regne med, at væggene skal slibes fra gulv til loft. Indvendigt træværk som for eksempel dørkarme, vinduesrammer, fodpaneler, skabslåger og gelændere skal have samme tur. Og så skal du ud og købe maling, spande, bakker, ruller, pensler, sandpapir, afdæknings pap og plast samt grunder og primer.

find din lokale maler online

Det kan med andre ord bedst betale sig at lade en professionel håndværker forestå dit malerarbejde. Find dit malerfirma i Hvalsø på malerkanonen.dk

Flere nyheder