Få tandlægehjælp i Næstved hos den lokale tandlæge

16 juni 2021 Astrid Pedersen

Hvis du er bosat i eller i omegnen af Næstved, bør du finde din nye faste tandlægeklinik på de kanter. Det er smart at have tandlægen inden for overskuelig afstand.

På den måde kan du nemlig sikre at du ikke har alt for lang transport tid når du skal til tandlæge. Så behøver du ikke at sætte så megen tid af til dit tandlæge besøg. Og skulle de opstå en akut nødsituation kan du også meget hurtigt komme af sted ind til din tandlæge.

Hvilken tandlæge i Næstved skal jeg vælge?

I Næstved hedder din nærmeste tandlæge Tandlægerne Dickow & Lindkær. Tandlægerne Dickow & Lindkær er en moderne tandlægeklinik, befolket af såvel dygtige og kompetente personaler som af det mest moderne tandlæge udstyr.

Tandlægerne Dickow & Lindkær kan hjælpe dig med alle de mest almindelige tandbehandlinger, og du vil opleve en på én og samme tid professionel og personlig service i den hyggelige klinik. Tandlæger, klinikassistenter og tandplejere står altid klar med et smil og en lydhør attitude.

Samtlige behandlinger tager udgangspunkt i netop dine tænders tilstand og beskaffenhed – der er ingen one size fits all løsninger løsninger hos Tandlægerne Dickow & Lindkær. Og skulle du lide af tandlægeskræk vil du finde at Tandlægerne Dickow & Lindkær er eksperter i at håndtere patienter med netop denne lidelse.

Hvilke behandlinger kan Tandlægerne Dickow & Lindkær tilbyde?

Foruden tand eftersyn og tandrens hvert hele eller halve år kan du hos Tandlægerne Dickow & Lindkær få hjælp til yderligere forebyggelses tiltag.

Tandlægerne Dickow & Lindkær vil altid søge at behandle ansatser til sygdomme og lidelser i tænder og tandkød således at du slipper for dyre og langtrukne behandlings forløb. Du kan for eksempel få hjælp til forebyggelse af karies og parodontose ved henholdsvis fluor penslinger og dybderens af tandkøds lommerne.

Læs mere, og book tid til en indledende konsultation, på dltand.dk.

Flere Nyheder