Få styr på bolighandelen med en boligadvokat

11 oktober 2019 Astrid Pedersen
Få styr på bolighandelen med en boligadvokat

Står du for at skulle investere i din første ejer eller andels bolig? Er du ikke helt up to date med, hvorledes en bolig handel fungerer, og hvad du skal være opmærksom på? Har du betænkeligheder ved at skrive under på en salgsaftale – for hvad nu hvis du har købt katten i sækken?

Du har alle mulige grunde til at gøre dig disse tanker. Det danske bolig marked er en jungle – og man skal være en dygtig navigatør, hvis man skal styre klar af de faldgruber, med hvilke skovbunden er oversået. Hvert eneste år kommer boligkøbere galt af sted, fordi de ikke har set sig ordentligt for.

En god og vellykket bolighandel, set fra købers side, kræver at man som køber har sat sig grundigt ind i samtlige sagforhold, som hidrører fra boligen, foreningen, nærområdet og handelen selv. Ellers kan man i værste fald ende med at sidde som teknisk insolvent uden at have finanserne til at dække de faste månedlige ydelser. Eller man får sin friværdi udhulet af projekter i eller omkring ejendommen, som gør indhug i boligens egen værdi.

Få styr på paragraffer og dokumentation med en dygtig boligadvokat

Hvis du ønsker at undgå at havne i en lignende suppedas, bør du fra det øjeblik du har underskrevet købskontrakten alliere dig med en kompetent og erfaren boligadvokat. Faktisk skal du lige sikre dig, at købskontrakten er forsynet med advokat forbehold inden du skriver under.

Advokat forbeholdet giver nemlig din boligadvokat fjorten dage til at gennemlæse alle de dokumenter, som kan fortælle ham eller hende, hvorledes du bør rådes i forhold til boligkøbet. Er der forhold, som kunne gøre sig gældende, når det handler om din beslutning om køb, vil advokaten gøre dig opmærksom herpå, således at du kan foretage din beslutning på et oplyst grundlag.

Du kan finde din boligadvokat på eboligadvokat.dk

Flere nyheder