Få det uderum, som du drømmer om

16 november 2019 Sarah Agerkvist

Lige nu er alting koldt, mørkt og vådt. Det er mørkt, når du drager af sted på arbejde eller til skole, og det er såmænd også mørkt, når vi vender snuden hjem igen. Vejret er der ikke ret meget at råbe hurra for i vinterhalvåret. Mange af os længes nok også efter varmere himmelstrøg og at kunne åbne op for terrassedøren og bruge de fleste af vores vågne timer udenfor i haven eller på terrassen. For når først solens stråler begynder at titte frem i det tidligere forår, blomsterne pibler frem, og bladene på træerne springer ud, så er vi hurtige til at flytte vores foretrukne rum udendørs. Hvad bedre er der ikke, end at sidde en lun sommeraften i haven på terrassen med et glas koldt i hånden og grillmad på tallerkenen?

Ikke ret meget. Derfor er det også vigtigt, at du har lige præcis den terrasse, der fuldender dit uderum. Det gør en træterrasse, for med en sådan har du mange muligheder for at skabe lige præcis den terrasse, som du drømmer om. Det er nemt, enkelt og giver langt flere muligheder end en terrasse i sten.

Skab forskellige udtryk
Træterrassen giver dig mange muligheder for at skabe forskellige stemninger. Det hele ligger i udformningen, størrelsen og valget af oliebehandling. Samtidig giver træterrasser dig også flere muligheder for placering, for du kan altid vælge at bygge terrassen på pæle. Så kommer din terrasse op i højden og kan give dig fornemmelsen af at træde direkte udenfor, selvom din stueplan ikke er ved jorden.

Træterrassen kan du også vælge at lade gå hele vejen rundt om dit hus, så du skaber en veranda stemning. Har du et hvidt hus, kan du lade træterrassen komplementere det ved at vælge sort oliering. Har du derimod et mørkt hus, passer mahogni eller teak flot til. Det er kun din fantasi, der sætter grænserne for at få det uderum. Se blandt andet de mange muligheder her https://www.kun-terrasser.dk/.

Flere nyheder