en Audi er til alle mennesker

12 juni 2019 Anders Lundtang Hansen
en Audi er til alle mennesker

Der er en del personer som, lettere forståeligt, ser på en Audi som lidt af en Brian-bil.

Hvad menes der så med dette udtryk?

Det skal ses som lidt nedsættende omkring de typer af mennesker, som kører rundt i deres biler, larmer med dem, tuner dem, sætte hækspoilere på, piller ved udstødningen, sætter alternativt lys i dem, et stort anlæg.

Den slags typer er ofte dem, der lige har fået kørekort, eller som bare elsker at køre ræs, ofte ude i provinsen.

I den forbindelse ser man ofte bilmærker som BMW og Audi være blandt de foretrukne, men audier kan være så meget andet end en bil for de lettere alternative bilentusiaster.

En Audi kan nemlig erhverves af alle typer personer, der kan lide god komfort, fede ekstrafunktioner, god benplads, højt til loftet og – ikke mindst – plads til mange mennesker, hvis man har brug for at transportere mange personer.

Dette kommer selvfølgelig helt an på, om du har en ældre eller nyere model af en Audi, men generelt kan man være sikker på, at hvis man erhverver sig en Audi af de mere nyere typer, så vil du have gjort en investering i en bil, som kan bruges i mange sammenhænge.

Det kan være alt fra de små ture, hvor du skal ned at købe ind, du skal køre til og fra arbejde over kortere eller længere strækninger, eller simpelthen tage en længere bilferie med familien – her er en Audi et godt valg.

Og du kan faktisk anskaffe dig en Audi brugt, uden sådan en behøver at koste en krig, og så kan den stadigvæk ligne en, der næsten lige er kørt af samlebåndet fra fabrikken.

Folk er nemlig generelt gode til at passe på deres biler, og ved blandt andet at købe en Audi brugt, så slipper du for at betale en del afgifter.

Flere nyheder