Elegante og raffinerede gulvlamper fra Flos – find dem online

26 juli 2018 Astrid Pedersen
Elegante og raffinerede gulvlamper fra Flos - find dem online

Er du i markedet efter smukke og dekorative lamper, som kan oplyse dit designer hjem samtidig med at de selvfølgelig passer med boligens indretning og disposition, kan du med fordel kigge i Flos’ sortiment. Det italienske brand Flos, som igennem flere årtier har produceret designer lamper til smukke hjem over hele verden, er altid på forkant med den nyeste udvikling, såvel når det handler om design tendenser som når det kommer til materialer og teknologi. Med en gulvlampe fra Flos får du ikke alene en smuk og funktionel lampe – du får også en gulvlampe, som formår at udnytte de moderne lyskilder (for eksempel LED pærer og sparepærer) til det yderste, og transformere det – til tider – blege og kønsløse lys fra disse til et varmt, blidt og behageligt skær.

Gulvlamper fra Flos – et sikkert køb

En lampe fra Flos klæder enhver stue, uanset design stil og stuens indretning. Du vil altid kunne finde en smuk gulvlampe i det relativt varierede udvalg af lamper fra Flos. Se for eksempel de klassiske Glo-ball gulvlamper, som spreder et blødt, organisk skær via den matslebne glasskærm, som er udformet som et æg eller en snebold. Eller hvad med den ultra innovative og moderne Superloon, som, med inspiration fra fuldmånens gådefulde skær, giver dig et fokuseret, dog stadig super behageligt, lysskær, hvis farvetone varierer med dagslysets skiften? Er du mere ovre i den klassiske stil, kan Captain Flint gulvlampen anbefales. Denne gulvlampe er designet tilbage i 2015 af Michael Anastassiades for Flos. Denne elegante gulvlampe fås i mat sort eller børstet messing, kombineret med en sort eller hvid marmor fod.

Find gulvlamper fra Flos i stort udvalg online

Hos andlight.dk finder du et stort og varieret udvalg af gulvlamper fra Flos og andre designere. Kig ind forbi den online shop på https://andlight.dk/shop/gulvlamper-178c1.html og bestil din nye gulvlampe.

Flere nyheder