E væske er den bedste måde til et fuldendt rygestop

17 august 2019 Anders Lundtang Hansen
E væske er den bedste måde til et fuldendt rygestop

Det er sådan set beviseligt, at hvis man bruger en e-cigaret med E væske aroma i fra e-væsken og e-juicen, så er det en af de bedste metoder til at stoppe med at ryge tobak!

Og hvorfor så det?

Det drejer sig faktisk om flere faktorer, der blandt andet relaterer sig til, at det med at dampe til forveksling ligner den aktivitet, man laver, når man røg i sin tid.

Man inhalerer stadigvæk, det er bare sundt, og så sørger e-væsken for, at det smager godt, som du kan vælge en smag af, du foretrækker, og udskifte den løbende.

Du sparer sammenlagt penge på at dampe, fremfor ved at ryge smøger og lignende – specielt hvis du er storryger til dagligt.

Det sviner heller ikke, og så er det muligt at tilpasse nikotinen, der som bekendt er det afhængigheds-skabende stof, som i første omgang får os til at ryge tobak, så man til sidst kan trappe ud.

Man kan have de samme sociale traditioner med at dampe sammen med andre, som man kunne have det med at ryge.

Den slags oplever man bare ikke med de mange andre metoder, som kan kender det i form af en kold tyrker, nikotinplastre, nikotin-tyggegummier, erstatninger for tobak og andet.

Ofte erstatter man bare tobakken med en anden dårlig vane, der oftest involverer fed mad og/eller sukker.

Dette har disse firmaer ikke indset, at rygerne vil have den samme oplevelse, som deres gamle vane, bare uden alt det skadelig, der fulgte med i sin tid.

Derfor er dampning med e-væske i en e-cigaret en klart bedre metode til at stoppe med at ryge, da man hele tiden har den samme fornemmelse som ved at ryge, og man kan fortsætte med det, efter man har lagt tobakken for sig for bestandig.

Skulle lysten så melde sig igen, så sørger man for at have en e-cigaret indefor rækkevidde med noget frisk e-væske i.

Flere nyheder