Camping i Jylland

19 april 2021 Astrid Pedersen

Skal sommerferien 2021 afholdes i skønne Danmark? Så kan du med fordel begynde at planlægge familiens campingferie allerede nu.

Hvor kan jeg campere i Vestjylland?

Hvis du leder efter en god campingplads i Vestjylland kan du med stor fordel tjekke Camping og Familiepark West. Hos Camping og Familiepark West finder du, foruden en veludrustet campingplads med alle moderne fornødenheder, store flotte natur arealer som bugner af muligheder for såvel voksne som for børn i alle størrelser. I det følgende kan du læse mere om de mange spændende faciliteter hos Camping og Familiepark West, og få inspiration til din ferie i Danmark.

Camping hos Camping og Familiepark West

Camping og Familiepark West byder på et stort camping areal med rummelige pladser til campister. Hos Camping og Familiepark West kan du campere med campingvogn, mobile home eller telt alt efter hvad du foretrækker. Der er mulighed for strømudtag til fast lav pris så du kan få strøm i din vogn.

Camping og Familiepark West campingpladsen ligger tæt på selve naturparken og med gratis adgang til de mange spændende faciliteter. Er du ikke selv i besiddelse af en campingvogn kan du leje en sådan hos Camping og Familiepark West. Og ellers er der mulighed for at leje en rummelig hytte eller feriebolig.

Hytter og ferieboliger hos Camping og Familiepark West

Med en hytte hos Camping og Familiepark West har du ligeledes ikke langt til parken, og har adgang til alle de bekvemmeligheder som campisterne på campingpladsen har.

Du kan tilkøbe adgang til parken hvilket giver adgang til alle de hyggelige og morsomme aktiviteter så som minigolf, discgolf, krolf, fodboldpool, vandcykler, kanoer, lille eltog, elektrisk svævebane, badeland – og for en ekstra pris adgang til put and take søen samt gocart banen.

Du kan læse meget mere om Camping og Familiepark West på hjemmesiden https://www.campingfamiliepark.dk/.

Flere Nyheder